Băsescu, Oprescu şi Jocurile Olimpice

Putem să-l acuzăm de orice, dar nu de lipsă de spirit. Chit că a făcut-o doar pentru a-şi ataca încă o dată adversarii.

Veti participa la taierea panglicii la Pasajul Basarab (primavara 2011), in ipoteza in care veti fi invitat de actualul Primar General?

Traian Basescu: Nu cred. Pentru ca daca as participa la inaugurarea acestui pasaj as crea un precedent periculos pentru mine. Explic: ar trebui sa merg la tot ce inaugureaza Sorin Oprescu. Si va dau exemple: proiectul de revitalizare a orasului vechi – este un proiect contractat in timpul mandatulului meu de primar general, costa 28 de milioane de euro. Proiectul de modernizare a 110 scoli – este contractat in timpul mandatului meu, se finalizeaza acum, costa circa 200 milioane euro cu BEI. Ce ar fi sa ma duc la 110 scoli? Nu s-ar mai vedea Oprescu. Proiectul pasajului deja cred ca poate sa-mi poarte numele. Si multe altele.

In ceea ce-l priveste, il asigur ca voi merge cand se va inaugura autostrada suspendata sau voi deschide Jocurile Olimpice din 2020.

de aici

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.