Derby-ul cu Burkina Faso

Septembrie 1997 – Stelea, Hagi, Popescu, Dan Petrescu, Ilie Dumitrescu, Viorel Moldovan, Dorinel Munteanu, Răducioiu şi mulţi alţii. Locul al treilea în clasamentul FIFA.

Decembrie 2010 – au trecut 13 ani. Număr cu ghinion. Suntem pe locul al 56-lea, iar în faţa noastră nu sunt doar echipele tari ale Europei, ci şi celebrele Naţionale ale Botswanei (locul 53), Israelului (50), Guineei (46), Burkinei Faso (41) sau Gabonului (39).

Şi ştii ce e cel mai trist? Că nu mai ştii nici măcar trei jucători titulari la Naţională. Chivu. Şi ăla lovit. Mutu. Şi ăla dopat.

via

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

Un Comentariu

  1. Frate mare dreptate ai ,mie unu mie rusine sa zic ca s roman cand ma uit nu numa in sport ce varza am ajuns dupa comunism,nu ca as fii adeptul unui comunism in tara,dar parca prea sa dus totul de rapa de atunci.Ma mai mandresc ca s roman cu nationala de handball feminin si echipa de rugby masculin,in rest parca tie si rusine sa te uiti la partide

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.