Simţul umorului nu se discută

 

Simţul umorului nu se măsoară, se vede. Nu există oameni cu simţul umorului mai dezvoltat decât alţii, ci oameni care înţeleg o situaţie şi oameni care nu înţeleg respectiva situaţie.

Deunăzi, Bernie Ecclestone a fost atacat în faţa casei sale, hoţii aplicându-i nişte perverse ca pe Târg şi furându-i ceasul Hublot din dotare. Care, se aude, trece de câteva sute de mii pe bucată. Ce-ar fi făcut orice vedetă din România? S-ar fi autoflagelat şi s-ar fi închis în casă, eventual cu perdelele trase, pentru ca nimeni să nu vadă ce trosnită şi-a furat de la nişte retarzi. De parcă ar fi fost vina sa. Ce a făcut Ecclestone? Pe lângă faptul că a doua zi a mers la muncă cu ochiul cât o maimuţă, omului i-a venit geniala idee de a face reclamă, cu această ocazie, ceasului care i-a fost furat. “Iată ce fac unii pentru un Hublot” scrie în printul care va apărea la finalul acestei săptămâni în ziarele din Albion şi în care Bernie – om respectabil, de 80 de ani – apare cu ochiul făcut deal. Şi nu e vorba de omologul lui Libertatea sau al lui Click, ci de Financial Times şi de International Herald Tribune.

Cam aşa se fac banii.

via

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.