Bem de mici și producem zero

Inspirat de camil, unul dintre cei care și-au exprimat punctul de vedere în legătură cu subiectele dezbătute prin zonă, am analizat niște povești interesante de pe și mai interesantul site eupedia.com, pe care vi-l recomand cu drag.

Mi-a atras atenția o chestiune. Look:

Ce vedem mai sus?

1. Nu nemții sunt cei mai productivi europeni, în ciuda impresiei generale românești.
2. Norvegia și România se află printre țările în care nu există limită inferioară legală pentru consumul alcoolului.
3. Cu toate acestea, suntem la poli opuși în ceea ce privește productivitatea.

Undeva, la mijloc, am greșit ceva.

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

3 Comentarii

    • Hai să ne imaginăm că există. Am eu un feeling că cei care au dat-o pe Săniuţa de la 5 ani nu reuşesc să se concentreze de la 18 ani încolo… Nu e testat, dar probabil că celebra echipă de cercetători americani va rezolva şi misterul ăsta.

  1. evident, dar nu discutăm acum cazurile de alcoolism patologic, ci de consum de alcool statistic, pe cap de locuitor. unul bea cât 3, alți 3 nu beau deloc. asta nu-i face pe toți 3 mari băutori ;)
    la ruși chiar e o problemă națională consumul de alcool, e printre puținele țări în care speranța de viață, la bărbați, a scăzut după 1990.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.