Mutu a vorbit, Mutu va tăcea

Ne-a trebuit un gol. Atât. Iar întreaga nație de jurnaliști de sport (jurnaliști sportivi nu sunt, că au niște burți cât casa, deci e clar că nu prea prestează decât din când în când) s-a apucat să elogieze comportamentul lui în teren. Și să-l ceară din nou la Națională. Evident, e vorba de Adrian Mutu, care a marcat golul prin care Fiorentina a câștigat cu Cagliari.

Uitați-vă bine la acest text. Vă voi invita înapoi la el atunci când, peste trei luni, șase luni, 12 luni, 3 ani, 5 ani, aceiași jurnaliști care astăzi vor să-l mazilească pe Răzvan Lucescu din cauză că nu vrea să-l cheme pe Mutu vor da imagini exclusive din te-miri-ce club în care Mutu a băut cu colegii înainte cu 12 ore de meciul cu Luxemburg. Și se vor întreba duios dacă Răzvan îl va chema în continuare la Națională sau nu. Și dacă a fost o greșeală rechemarea sa sau nu.

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

3 Comentarii

  1. vrei nu vrei nationala are nevoie de mutu, pentu ca in teren e un profesionist. judecata lui din afara terenului n-ar trebui sa ne intereseze

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.