Mesaj pentru femei (via bărbaţi)

Una dintre tipologiile ştirilor care apar des prin online şi nu numai se referă la modul în care anumite vedete – în cele mai multe cazuri femei – arată atunci când merg pe stradă, în timpul lor liber. “SENZAŢIONAL! Iată cum arată Maica Tereza nemachiată şi fără voal!” este ideea principală a acestui tip de material.

Bun. Fetelor, uitaţi care-i mârşăvia. De la a vă simţi voi bine că puteţi fi mai frumoase decât alea după care le curg balele masculilor şi până la a le căuta vârful de ac în muntele cu fân e cale lungă. Ele nu-s nici mai frumoase, nici mai urâte decât se prezintă în general. Aşa-s femeile respective, şi pe bune decă eu, personal, nu le apreciez mai mult pentru că arată mai mult decât decent şi nemachiate decât invers. Şi probabil sunt în asentimentul multor masculi când zic asta.

Pe scurt, vă rugăm să nu vă mai lăsaţi păcălite. O femeie e frumoasă mai ales dacă-i merge capul în direcţia potrivită, iar corpul, faţa and stuff nu se pun de-a curmezişul sensului în care-a luat-o capul. Despre asta e vorba.  Şi, ca să nu credeţi că vorbim, prostii, va dau câteva exemple interesante care ar trebui să vă nască întrebarea “De ce dracu m-ar interesa pe mine subiectul ăsta?”.

1. Pe noi ne doare la cănac (e frig, purtăm căciuli) dacă Volkswagen Golf arată ca în poza de mai jos atunci când nu-i machiat. Ştim foarte bine că el poate arăta mult mai bine decât atât şi ştim, de asemenea, că nu mergem cu ochi de melc aruncaţi pe geam în faţa maşinii s-o vedem în timp ce suntem la volan. Pe scurt, vedem poza de mai jos şi ştim că maşina e de fapt alta.  Cee ce vă urez şi vouă.

2. George Clooney, unul dintre favoriţii mei. Într-o parte e aranjat şi spălat, într-o parte parc-a uitat drumul până la aparatul de ras. Dar ştiţi ceva? Nu ne pasă. Şi nici lui. E pur şi simplu un alt look, un alt chef, o altă faţă. Tot ăla e, iar voi tot muriţi când îl vedeţi că-şi îndreaptă fesierii. Până la urmă, ce-are Clooney şi n-avem noi? Da, ştiu, banii nu contează, normal.

Cu ce rămânem toţi după ce am citit aici? Toată lumea e frumoasă, dar unii sunt mai frumoşi decât alţii. Asta e, nu schimbă nimic asta. Iar dacă noi, bărbaţii, suntem ok cu modul în care se-mbracă sau arată Clooney (ok însemnând, în cele mai multe cazuri, că ne doare la cănac, da?), nu văd de ce voi n-aţi fi ok cu oricine altcineva de pe lumea asta. Machiată sau nu. Să ne simtem bine, avem probleme mult mai mari.

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

4 Comentarii

  1. Iata-ma dandu-mi cu parerea: machiajul e doar o pelicula. Fara sa fiu filozofica, spun ca cel mai bine e sa nu te zvarcolesti noaptea in pat de grija sperieturii probabile pe care o poate suferi barbatul langa care te vei trezi dimineata. Frumusetea e mult mai mult o chestie de atitudine decat de riduri si produse cosmetice.

    • Păi şi atunci, draga mea, care-i faza cu articolele astea? De ce fac ele atâta amar de trafic pentru nimic? De ce le pasă oamenilor cum arată Celine Dion când iese să-şi cumpere borcane?

    • Cred ca e doar o alta forma a sindromului “sa moara capra vecinului”. In loc sa ne bucuram de ce avem, criticam imperfectiunile altora.

  2. Celine Dion, la fel ca toate celelalte dive, arata perfect in reviste, reclame, videoclipuri etc. Toate femeile astea sunt dubios de frumoase la 40, 50 de ani, ceea ce este extrem de frustrant pentru o femeie obisnuita. Rasfoieste tu o revista glossy pentru femei si eu iti dau o bere (fara alcool) daca vei gasi o tipa neretusata. Iar femeile care nu stiu ce e aia photoshop, sunt convinse ca Celine Dion arata exact ca in reviste si cand se duce sa cumpere lapte pentru puradei.
    Articolele astea de care zici tu le ajuta pe femei sa respire usurate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.