Football Manager 2011 Handheld e pe App Store

Sega şi Sports Interactive au scos pe piaţă versiunea Handheld a celui mai cumpărat joc de tip manager de fotbal din lume. Football Manager 2011 Handheld e disponibil acum pentru PSP sau iPhone/iPod Touch pe App Store. Costă 9.99 Euro, ceva mai mult decât costa FM 2010 Handheld.

E jocul meu preferat, am tocit deja vreo câteva sezoane în FM 2010 pe iPod Touch, aşa că vă pot spune că e un mod inedit de petrecere a Sărbătorilor. Poţi fi manager în 34 de ligi din 11 ţări europene, dăr băieţii promit că pe parcursul sezonului vor mai pune la dispoziţie ligi noi (să sperăm că şi România) for free. În plus faţă de FM 2010 Handheld ai posibilitatea de a-ţi construi stadionul, de a-ţi pune echipa în formaţii mai complexe şi de a juca pe parcursul aceleiaşi sesiuni în mai mult ligi (pleci de la Real şi mergi manager la Manchester United, de exemplu).

Dacă mă gândesc bine, primul manager de fotbal pe care l-am jucat, undeva prin 1998, era mult mai slab decât FM 2011 Handheld. Şi dacă pe acela mi-am petrecut un Revelion genial, cel nou pentru iPhone nu poate fi decât foarte bun.

Cei care au iPhone şi iPod Touch îl găsesc AICI.

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.