E logic

La Românii au talent, eram invitați să votăm cel mai talentat român. “Ai un talent ascuns? Vino la Românii au talent și arată ce știi în fața întregii țări” zicea promo-ul. Clar, curat. Înțelege și managerul expat de la Renault, și lelea Mărie din Gura Ghistrii.

La Vocea României, suntem invitați să votăm cea mai bună voce. “Tu poți să fii Vocea”, zicea promo-ul care invita concurenții să se înscrie. Clar, curat. Vecinii mei se uită marțea și, de acum, vinerea la o emisiune cu voci. Chiar dacă Moga ține morțiș să se facă de basculă cântând Queen. Sau încercând să cânte Queen.

La Dansez pentru tine, suntem invitați să votăm cea mai bună pereche care dansează. Așa cum îi spune și titlul, cineva dansează pentru altcineva. Dacă “cineva” e un nume cunoscut, avem șanse să vedem 13 sezoane consecutive cu ratinguri imense.

***

La X Factor, promo-urile ne întreabă “Ai Factorul X?”. Iar ziarele legate de Antene prezentau emisiunea ca pe un produs “gândit de Simon Cowell”. La emisiune se uită fix ăia care știu ce-i un factor, ce e X și ce reprezintă astea combinate sau cine-i Simon Cowell.

E logic.

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.