Două cu chinezi

Chinezii sunt altceva. Sunt altfel. Şi probabil că, dacă e să inventeze cineva un substitut pentru Grămada cere vârf, ei sunt.

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

2 Comentarii

  1. Cei din al doilea sunt japonezi, dar tot in stereotipurile generale asiatice intra. Totusi, japonezii parca au mai multi pitici ciudati pe creier, mai ales daca luam in considerare prezenta tentaculelor in majoritatea hentai-urilor si emisiunile alea tip concurs in care concurentii se dezbraca, se excita prin diferite metode neobisnuite sau pur si simplu trebuie sa incaseze multa bataie. :)

    • Stereotipuri sau nu, ai dreptate. Ceva nu e in regula cu ei. Pe de alta parte, probabil e vorba de modul in care-si varsa energia intr-o societate care pune accent pe moderatie. Eh, probabil ca, pentru ei, concursurile noastre sunt extrem de plictisitoare. :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.