Ştiu cu cine merg la un spectacol superb!


LATER EDIT: And the winners are: (traşi la sorţi aleatoriu cu ajutorul prietenilor mei de pe Twitter):

Dorina Ene, Anca Duma, Ihearlights, Răzvan Bucur şi Vlad Dulea (câte o invitaţie valabilă pentru două persoane). Plus Irina Iliescu, care primeşte o invitaţie dublă adiţională fără tragere la sorţi. Îi rog pe toţi să-mi trimită un mesaj pe mircea.mester (at) imedia.ro. Mulţumesc.

***

Probabil că nu foarte mulți dintre voi ați aflat de My Dream, o trupă de artiști din China care execută povești în cel mai pur stil cultural asiatic și le transpun pe scenă. Iar dacă din imaginile alăturate vezi imediat că e frumos e ce fac oamenii ăștia, peisajul capătă cu adevărat o culoare interesantă atunci când afli că ei au probleme care, în mod normal, ar trebui să îi împiedice să performeze așa cum o fac.

My Dream este o trupă de artiști cu dizabilități [site oficial]. Pe cât de interesant mi se pare ca oameni care nu aud să danseze, oameni care nu se pot mișca să cânte și oameni care nu pot să vadă să facă o sală întreagă să vibreze, pe atât de misterios cred că e un spectacol al acestei trupe. În echipă sunt 110 artiști cu diferite probleme fizice, însă care au fost integrați în grup pentru că excelează într-una dintre arte.

Ei bine, după ce au vizitat vreo 60 de țări din toată lumea și după ce au făcut în ultima perioadă câte 110 spectacole anual, cei de la My Dream vin și în București. Spectacolul va avea loc în 15 iunie la ora 20.00 la Sala Palatului. Iar o curiozitate nebună mă va face să merg să văd acest show. E o combinație mai mult decât interesantă de cultură chinezească, abilități care par incredibile și ordine vizuală asiatică. O explozie de culoare și muzică într-un context pe care nu cred că l-am mai întâlnit vreodată.

Partea bună este că cinci dintre cei care sunt interesați să vadă la lucru cei 110 perfomeri ai trupei și care citesc aceste rânduri vor avea asigurată intrarea la spectacol. Pentru că nu vreau să vă pun la treabă, trebuie doar să vă anunțați în zona de comentarii până miercuri, 2 iunie, și să dați de veste pe Twitter sau pe Facebook pentru ca lumea să afle de show (RT, tweet, whatever). Și pentru că nu e concurs, îi voi trage la sorți pe cei cinci dintre voi care-i vor vedea la treabă pe cei de la My Dream. Invitațiile sunt duble. Nu vă pun să scrieți nimic, o veți face mai mult ca sigur după.

Dacă nu vreți să așteptați trageri la sorți, biletele sunt disponibile AICI.

Participanţii la tragerea la sorţi au fost:

1. Utopianangel
2. Alina Iordache
3. Sebastian Toma
4. FMRo
5. Dorina Ene
6. Carmen
7. Auraş
8. Andra Iacob
9. Titus
10. Andreea L.
11. Alina
12. Anca Duma
13. Ihearlights
14. Andi
15. Monica Haţegan
16. Răzvan Bucur
17. Vlad Dulea
18. Gabriel Ungureanu
19. Ana Stocklosa
20. Mihai Pintilie

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

34 Comentarii

 1. tare ideea. chiar pare a fi ceva interesant. i’m in, ca sa zic asa. :)

 2. Pozele m-au facut foarte curioasa. Mi-as dori sa vad si eu acest spectacol! :D

 3. Am dat “anunţ” pe Twitter şi facebook nu pentru tragerea la sorţi, ci pentru ideea superbă a spectacolului. :) Dar, mi-aş dori tare mult să merg. Sper să am noroc! :D

 4. Stiu cat de buni sunt asiaticii la astfel de spectacole. Sunt foarte minuntiosi, si perfectionisti. Asa ca e un spectacol care merita vazut. Ma inscriu si eu in cursa pentru cele 5 invitatii!

 5. Vreau si eu la spectacol:). Va sa fie ceva interesant.

 6. Avem 15 înscrişi până acum. Aşa v-aş da bilete tuturor!…

 7. Mi-as dori mult sa merg la spectacol cu logodnicul meu,este bolnav de SM si mi-as dori mult sa-i redau speranta la viata…..sa-i demonstrez ca putem continua lupta cu viata chiar daca ea nu a fost atat de darnica cu noi…dragostea si vointa …inving!

  • Irina, ai o invitaţie de la mine. Fără tragere la sorţi. M-a cutremurat ce-ai scris mai sus, mă bucur că speranţa încă bate printre noi.

 8. hello :) Vreau si eu, uite ma ofer sa le acord si o pagina in ziar :) ar fi si pacat sa nu o fac. daca nu ajung, poate imi dati voi poze..

  • Bravo, un gest frumos :) Hai că vorbesc cu oamenii să te contacteze dacă eşti atâââât de drăguţă :)

  • Îmi ajung două bloguri şi un site pe care scriu. :)) Dar te voi lăsa să preiei cu drag ce scriu aici despre show. :)

 9. sunt tare curios sa ii vad reactia lui Auras la un astfel de spectacol, deci ma bag in speranta ca vom fi amandoi trasi la sorti :)

 10. Multumesc! Mai ales ca mi-ai oferit invitatia fara tragere la sorti!

  Cu respect,

  Irina si Rudolf

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.