Atalanta – Manchester United: 2-2

Matul lui Sisif

Ronaldo nu joacă extraordinar la United pentru că nu ai cum să joci extraordinar la United-ul din zilele noastre. Pentru asta îți trebuie o echipă, totuși, iar pentru echipă îți trebuie un antrenor, iar pentru un antrenor îți trebuie altceva decât Ole de la Molde sau Van Gaal venit cu mașina timpului direct din anii ’90 și din ideile lor despre fotbal. Cu atât mai extraordinar însă pentru domnul Ronaldo este că trage singur la galerele unui ditamai vaporul, fie și deseori neobservat sub puntea cea groasă a angrenajului. 

Omul reușește mereu să pună gaz pe focul furiei haterilor lui, trolându-i cu ”siiiiu!”-uri în toate prelungirile posibile. Se zvonește că Ronaldo e atât de bun în prelungiri, încât ar da gol chiar și în Prelungirea Ghencea

(…)


Continuarea cronicii și cronicile celorlalte meciuri din Champions League pot fi citite exclusiv pe Patreon.

Abonează-te ca să citești textele despre:

RB Leipzig – PSG: 2-2

Liverpool: – Atletico Madrid: 2-0

Despre Andrei nu se știu foarte multe lucruri, însă este cert că e atât de pasionat de fotbal, încât legenda spune că și-a trăit jumătate din viață în mașină, pe drumurile dintre stadioanele din țară și nu numai. Ultima dată a fost văzut în fața televizorului, așteptând cu interes momentul în care nu va mai avea cum să ia peste picior fotbalul de la noi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.