Cu mine despre mine la B-Cafe

Robert Antonescu, omul care a inventat B-Cafe, m-a provocat acum vreo două luni la o discuție între patru ochi, dar cu o cameră – a lui – interpusă. Am acceptat, evident. Și sunt mândru că mă număr printre cei cărora Robert le-a creionat profilul prin interviuri face to face. Iar lista acestora, una plină de nume grele, e AICI.

Așadar, cei care nu mă cunosc și vor să afle cum sunt (nu se schimbă nimic când mă vedeți în carne și oase, garantez), cei care mă cunosc și nu m-au văzut de multă vreme sau cei care mă știu în general pot afla lucruri și povești dragi mie care m-au însoțit pe parcursul celor 27 de ani de viață.

Îmi face plăcere să vă cunosc. Sunt onorat să mă cunoașteți.

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

2 Comentarii

  1. Am vrut sa comentez cand ai scris, sa-ti multumesc si aici la tine acasa pentru disponibilitate si rabdare. Am asteptat sa-mi pun blogul la punct, ca sa semnez cu nume si link personale :).
    Deci, multumesc si tine steagul sus in continuare! ;)

    • Cu mare drag. If I can help further, let me know :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.