Și s-a ridicat la cer…

Clădirea de birouri în care se află redacția Automarket şade în imediata vecinătate a Stadionului Național. Am fost martorii ultimului meci pe vechiul stadion (6-1 contra Albaniei), am fost martorii dărâmării și începerii construcției, am fost martorii vizitelor făcute de Oprescu și compania la stadion, am fost martorii asfaltării tipic românești a bulevardului Pierre de Coubertin cu ocazia unei vizite oficiale UEFA.

Acum, suntem martorii apariției siluetei stadionului. Și am încă o dată dovada vie și incontestabilă a faptului că, dacă e vreo miză internațională la mijloc (adică dacă am promis și nu trebuie să ne facem de râs), putem. Ne dăm peste cap și terminăm la timp. Și facem bine și frumos. Și pun pariu că, oricât de penibil ar părea, dacă ne-am fi pus în cap că trebuie să organizăm Olimpiada din 2020, puteam s-o facem. Doar că după aia muream de foame vreo cinci ani.

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.