Jerry’s Pizza dă telefoane gratis

– Alo, bună ziua.

– Salut. Sunt Ion de la Colentina și dacă nu-mi lași 50 de milioane în fața ușii îți sparg casa și-i dau foc. Mâine. Pa.

– Alo, cu cine vorbesc?

– (ton).

Desigur, este o conversație pur teoretică, însă ea ar deveni foarte practică dacă n-ai avea grijă să dezlipești toate etichetele de pe toate ambalajele mici care vin odată cu o comandă de la Jerry’s Pizza. Pentru că oamenii de acolo n-au destul cap pentru a-și da seama că pe etichetele care vin cu comanda nu e bine să scrii numele, adresa și numărul de telefon ale celui care te sună și are încredere în produsele tale.

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

6 Comentarii

 1. Lool la cate chitante/facturi/bonuri arunci la gunoi tu te stresezi cu o eticheta de la Pizza no hai pe bune ca deja o dam in paranoii cretine …

 2. E treaba ta ce-arunci la gunoi :) Eu unul n-arunc nicio chitanţă şi nicio factură. Trecând peste faptul că pe niciuna nu îţi apare numărul de telefon.

 3. pe orice colet/plic transmis prin orice firma de curierat din Romania apar exact numele, adresa si nr de tel al destinatarului (si al expeditorului)

  cat timp aceste colete ajung doar in mana expeditorului, curierilor si destinatarului, nu vaz care e problema

  ideea este ca persoana care preia comanda si cea care livreaza nu este aceeasi (la pizzerie banuiesc ca e doar un dispecer si un curier, dar la o firma de curierat deja vorbim de mai multi curieri), deci trebuie cumva marcate coletele

  gandeste-te ca cel care livreaza pizza merge cu 2-3 (poate si mai multe) comenzi de-odata, trebuie sa aiba la indemana (si pe colet) toate datele de livrare, pentru fi operativ si a nu intarzia ;)

 4. Ştefan, nu contest că oamenii au nevoie de datele destinatarului. Dar pe FIECARE cutie şi cutiuţă? Damn it, e un colet din mai multe cutii, una e destul. De fiecare dată desfac mii de etichete. Deja îmi fac programul astfel încât, după masă, să trec la despachetare :)

 5. Sincer nu mi se pare corect sa lase etichetele pe cutii DUPA LIVRARE. Am observat ca firmele de curierat serioase retrag acele avize de insotire a marfii sau etichetele.

  @ Stefan: Nu e treaba mea ca si client sa ma gandesc cum identifica ei coletele pentru livrare. Sa faca cum vor, insa nu sunt de acord ca numele, telefonul sau orice alta forma de identificare sa fie facuta publica… Aici e vorba de respect in primul rand…

 6. @Mircea : Iti imaginezi ca asa ar trebui si produsele identificate intr-un fel nu?, iar la ei asta este metoda.
  Ma gandesc ca puteai sa dezvolti un alt subiect mai interesant decat acesta, care dupa parerea mea, te face sa pari putin paranoic.:) PEACE!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.