Volkswagen Passat Alltrack

Nu sunt cel mai mare fan al noii generaţii Passat. Mi se pare mult prea “matur” pentru gusturile mele şi în comparaţie cu generaţia anterioară, dominată de linii ceva mai moi, mai “domesticite”. Formele angulare care-l caracterizează pe Passat-ul nou m-au făcut chiar să spun că versiunea americană a modelului german arată mai bine. Chiar dacă maşina pe care o au americanii este spartană la interior. Ei bine, Volkswagen a prezentat astăzi noul Passat Allroad, o versiune cu iz de teren dezvoltată pe baza lui Passat Variant (break-ul modelului german). De data asta, liniile angulare parcă sunt “acasă” şi par ceva mai potrivite în context. Oricum, maşina are 4×4 4Motion şi câteva elemente care-o lasă să iasă pe macadam fără probleme, deci cei care stau prin munţi sunt vizaţi. Sau, de ce nu, cei care stau pe străzile încă neasfaltate din Pipera.

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

Un Comentariu

  1. Mie imi place Passatul si asta si cel normal – dar parca nu mi-as lua, motivele sunt multe de la costurile de intretinere pana la gabaritul masinii.

    I’m more like a Golf person :)…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.