Trei ipostaze

E o perioadă pur și simplu excepțională pentru mine. Fizic și spiritual mi-am regăsit drumuri pierdute și asta nu face decât să mă împingă înainte. Și toate astea datorită dedicării complete în proiectele în care sunt implicat. Îmi cer scuze pentru cei care au așteptat povești uitate ale sportului aici. Dar vor reveni.

1. Automarket. Se întâmplă lucruri frumoase acolo și trebuie să urmăriți povestea noastră pentru a vedea ce înseamnă un proiect construit pentru cititorii săi. Ultima trăznaie: începutul unui test de anduranță cu Volvo V40, noul meu partener de șosea în următorii ani.

970012_10151929203109348_833187362_n

2. Redescoperirea tenisului. Probabil cel mai frumos proiect sportiv dedicat amatorilor din România, Tenis Partener, m-a făcut să regăsesc un sport la care visam când eram copil. Încerc să recuperez momente pierdute sau niciodată trăite cu racheta în mână. E balsam pentru minte și corp. Și pentru asta le mulțumesc prietenilor Radu Restivan, Alex Harasim și Adi Cernescu pentru serile superbe cu fileul în față, dar și lui Dragoș Craiovan pentru că mi-a redeschis pofta de tenis. Plecăciuni.

912294_10151571535909666_1227178172_n

3. Echipa Bloggerilor. Mâna de oameni care reprezintă zona blogosferei în lumea reală în competițiile sportive de toate felurile o face lată încă o dată. Suntem pe primul loc în Grupa Media la Romanian Corporate Sports – Cupa Companiilor, și fiecare meci pe care îl joc cu băieții ăștia mă face să simt că e loc de frumos necondiționat și într-o zonă dominată din păcate foarte des de pasiuni inutile și ambiții tâmpite. Și știu că repet asta, dar probabil că Echipa Bloggerilor este cel mai bun ambasador al zonei online-ului în offline-ul fără legătură cu internetul la această oră. Suntem apreciați și respectați. Și ăsta e un lucru fantastic.

IMG_7947

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

3 Comentarii

  1. Astept prima intrevedere de pe teren cu rachetele in mana. :)
    Doar convocarea sa vina! ;)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.