Suntem slabi, slabi slabi de tot. Și nu e vorba de fotbal

De obicei nu suntem primii decât în topuri care ne fac să ne băgăm picioarele și capul în pământ. Ca struțu’. Acum nu știu dacă e motiv de bucurie sau unul de tristețe. Că (încă) mâncăm legume crescute pe bază de îngrășăminte naturale sau că n-avem ce să mâncăm.

Oricum, respect de azi mai mult poporul ăsta, care se încăpățânează să rămână în formă chiar dacă orele de sport din școli devin la fel de rare precum eclipsele solare, sălile de sport sunt construite doar dacă Năstase sau Țiriac pierd vreun pariu, iar primul stadion de fotbal cu mai mult de cinci toalete a fost construit în anul de grație 2011.

 

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

7 Comentarii

 1. nu cred ca este vorba despre lipsa mancarii. doar ca noi si bem mult (gandeste-te cate femei incearca sa-si scoata barbatii din birt ca sa-i duca la masa), deci suntem pe jumatate satui :)

  • Corect. Avem un planning familial de top, în cazul ăsta :))

 2. Faptul ca rata obezitatii e mica in Romania e un lucru bun. Nu te incapatana sa vezi lucruri negative unde ele nu exista :)

  • Evident. Mai glumim și noi, că normal că saltă inima-n noi de bucurie când vedem cifrele astea.

 3. Noi fata de alte tari avem si preturi destul de ridicate la fast-food comparativ cu veniturile :P
  In Sua cu 1$ mananci un meniu la Mc la noi nici de un hamburger nu iti ajunge

 4. Cifrele arată bine și asta nu este pentru ca fast food-ul este mai ieftin. De curiozitate m-am informat și un meniu la Mc este cam tot pe acolo (5$, 3 lire). Diferenta este ca la noi cu 5 dolari iti cumperi 10 kilograme de cartofi de la mama lor, adica romanesti, plini de pamant si fara chimicale.

  În plus, in afara de populatia activa (cea care n-are timp sa manance mancare gatita acasa, ci prin oras cu treaba, pe fuga, nesanatoasa) restul sunt cei 8 milioane de asistati social și cei care pun ban langa ban pentru cina familiei cu 7 copii.

  Din pacate cifrele indica si saracie, nu preocupare pentru viata sanatoasa, pentru ca alte cifre de la cancer, tbc si altele ne dau de gol…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.