Simţ estetic à la Qatar

Ce faci atunci când trebuie să atragi atenţia la un Salon Auto care se desfăşoară în Orientul Mijlociu? Iei un lingou de aur, îţi aminteşti că materialul este ultramaleabil şi megaductil şi acoperi toate ornamentele care în versiunea de serie erau din metal cu noul material rezultat din aceste procese fizice.

Teoria e simplă, dar se pare că cei de la Volkswagen au fost prezenţi şi la cursurile practice. Iar pentru Salonul Auto din Qatar, recent înfiinţat pentru ca şeicii să aibă unde să vadă maşini pe care şi le-ar putea cumpăra dacă şi-ar vinde câte o roată a Ferrari-ului din platină pe care îl are fiecare în garaj, Volkswagen a inventat un Touareg ale cărui jante şi ornamente metalice sunt acum acoperite cu aur din 24 de karate. Karl Lagerfeld se resuceşte în pat.

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

3 Comentarii

    • Dar vai, ce vrei sa sugerezi?!

      :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.