Se-ngroașă gluma


După 1-0 cu Sportul Studențesc, Oțelul e la cinci puncte de locul al doilea și pare a semăna din ce în ce mai mult cu Unirea Urziceni acum doi ani sau cu CFR Cluj acum 4 ani: nimeni nu-i bagă în seamă, dar se distanțează până când vor fi campioni matematic.

Din punctul meu de vedere, Oțelul va fi campioană dacă va rămâne tot pe locul întâi, la minimum 3 puncte, după cele opt etape dintre 24 și 31. Vom avea așa:

Etapa 24  Oțelul-Vaslui
Etapa 25  Urziceni-Oțelul
Etapa 26  Steaua-Oțelul
Etapa 27  Oțelul Dinamo
Etapa 28  Bistrița-Oțelul
Etapa 29  Oțelul-Gaz Metan
Etapa 30  CFR Cluj-Oțelul
Etapa 31  Oțelul-Craiova

Oțelul mai are apoi trei meciuri, printre care unul cu Timișoara, dar cele trei puncte ar trebui să le dea aer de respirat până la final. Om trăi și-om vedea

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

Un Comentariu

  1. Ultimele doua sezoane, Otelul a terminat campionatul cu 50 respectiv 40 de puncte. Si cand te gandesti ca au deja 39 la finalul turului…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.