Scrisoare de Crăciun către ProTV

Dragii noștri,

În lumina sărbătorilor de iarnă, când la poartă bate Moș Crăciun și renii vin zgribuliți din nori să ne aducă daruri, vă rugăm respectuos să uitați dracu’ măcar o dată-n viață de Singur acasă 1, 2 și 3 în serile dinaintea, de după și mai ales din mijlocul Crăciunului. Am ajuns să urâm copiii din noi din cauza faptului că micul Kevin revine în fiecare an neschimbat, în timp ce noi îmbătrânim și ne crește păr alb. Și în timp ce el dă dovadă de înțelepciune la o vârstă precoce, reușind să domine o echipă de masculi, noi nu reușim decât să ne holbăm la el în fiecare an smulgându-ne părul din cap și dând, astfel, dovadă de o profundă imaturitate excesivă.

Pe scurt, dragii noștri, am ajuns să respectăm mult mai bine un Schwarzenegger cinstit sau o Academie de poliție, că măcar aia are mai multe părți, decât un Kevin mințit frumos.

Vă atașăm și o listă de filme pe care vă rugăm să le căutați și să le difuzați de Crăciun. Încercați să le căutați în timp ce ar trebui să vă decideți dacă dați sau nu Singur Acasă. Și dacă nu le găsiți, mai căutați până când trec Sărbătorile.

Cu respect.

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.