Real Madrid Resort Island – Oază pentru Madridistas

În 2015, Emiratele Arabe Unite vor deveni loc de pelerinaj pentru fanii lui Real Madrid. După ce au construit tot ce putea construi o minte cu bani, arabii mizează de acum pe dezvoltarea profiturilor prin investiții intense în nume și branduri care atrag milioane de fani din toată lumea.

După Ferrari World din Abu Dhabi, a venit rândul lui Real Madrid Resort Island. Printre altele, va exista un stadion de 10.000 de locuri care înlocuiește una dintre tribune cu oceanul. Un miliard de dolari (investiție susținută de emiratul Ras Al Khaimah), deschidere în 2015, un milion de turiști așteptați în anul inaugurării. Ceva îmi spune că mă voi număra printre ei.

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

3 Comentarii

  1. Astefel de imagini ma fac sa ma intreb cat de curata poate fi apa acestei insule.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.