Portret robot

În primul rând, tre’ să ai un blog. Aici nu mai contează traficul.

Apoi, trebuie să fi jucat fotbal.

Să ai un zâmbet civilizat şi eventual un râs megastrident.

Trebuie să porţi papion. Condiţie esenţială pentru a termina sus.

Dacă eşti artist şi cânţi prin lume, ai şanse mari.

Dacă prezinţi şi emisiuni la TV, şansele se dublează.

Nu trebuie să uiţi să fii şi profesor din când în când. Pe bune, dacă se poate.

Ai putea să-ţi laşi şi o ţâră de păr lung, că nu face rău. Sau scurt, aici nu sunt convins.

Poţi să câştigi fie că bei, fie că nu bei alcool. Fie el şi aruncat prin bere. Heineken. Nu ai şanse dacă bei altă bere.

Ai şanse serioase dacă ai nume de fotbalist şi eşti din Cluj.

Cristina zice că trebuie să te apuci să-i aduni pe nebuni ca să filmezi lucruri frumoase. Cred că ştie despre ce vorbeşte.

Dar, aşa cum am văzut cu toţii, cele mai multe şanse vin dacă eşti din Bistriţa, ai trecut măcar o dată în viaţă prin Bistriţa sau ai neamuri şi rude acolo. Dovada e mai jos.

Dacă reuşeşti să aduni cât mai multe atribute de mai sus, fetele de apreciază şi berea curge valuri. Şi poţi fi unul dintre cei 10 Most Dateable Bloggers.

În altă ordine de idei, atunci când eram plin de muşchi şi aveam condiţie fizică de invidiat, eram pus să alerg în antrenamente şi cantonamente. Acum, când Mircea e cel Bătrân şi cel Mare în acelaşi timp, mă votează fetele în Heineken Most Dateable Bloggers. Profit de ocazie pentru a vă semnala o contradicţie logică aici. În rest, vă mulţumesc.

 

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

3 Comentarii

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.