Pont pentru iarnă: gel hand warmer

Am primit astăzi cel mai tare lucru ever. În engleză îi zice Gel Hand Warmer, în română se numește Încălzitor de mâini cu gel. Este un săculeț din plastic moale care are înăuntru gel și o moneda concavă din metal. După ce apeși moneda pe partea umflată și naști un click ușor, gelul se întărește instantaneu (se transformă într-un corp solid de textura gheții) și se încălzește până la 65 de grade Celsius. Iar căldura durează câteva ore, chiar dacă temperatura se reduce între timp. Săculețul revine la forma inițială după ce este aruncat în apă care fierbe și lăsat acolo vreo 5-10 minute.

Este absolut genial, iar reacția e fascinantă. Și gelul e acetat de sodiu, deci nu vorbim de nimic periculos sau toxic. Am văzut că la noi se poate cumpăra de la kaki.ro și vi-l recomand. Nu-i reclamă, dar vă scutesc să-l căutați aiurea pe amazon.co.uk și e și ieftin. Eu îmi cumpăr câteva să le fac cadou, e senzațional dacă le pui în mănuși sau buzunare, de exemplu.

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.