Noul VW Up! cu cinci uşi

După Lupo, Volkswagen a evitat să lanseze un model mai mic decât Polo. Motivele sunt ştiute doar de nemţi. Dar oamenii au reparat-o anul ăsta şi, împinşi de la spate pe de o parte de cererea din ce în ce mai mare pe segmentul mini, pe de altă parte de targetul declarat al Grupului de a deveni numărul 1 mondial până în 2018. Oricum, dacă veţi auzi la anul că VW a crescut iar în vânzări, besteseller-ului Golf şi fratele mai mic Polo li se vor fi alăturat şi Up!. De azi, şi în versiune cu cinci uşi, adică potrivită pentru preferinţele şi profilul clientului român. De familie, cum ar zice epigonii. Mai multe aici.

P.S. Apropo de Grupul Volkswagen şi de cinci uşi, azi plec în ţări mai calde pentru a testa noul A1 Sportback, versiunea cu două uşi în plus a lui A1. Sunt curios, că de arătat n-arată deloc rău.

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

Un Comentariu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.