În Parlamentul European înveţi prostii

“Imbecilo! Mars de aici! Nu ti-e rusine?!”

“Iti dau doua palme de-ti rup dintii. Iesi afara, pitica dracului, pitica nenorocita. Uita-te in oglinda! Proasto! Eu am facut legi in tara asta. Iesi tu afara!”

“Taci dracului din gura, catea turbata. Faci tu ordine in partidul meu?”

“Sunteti la picioarele lui Videanu si ale porcului de Basescu. Veniti cu hotararea judecatoreasca definitiva! Va faceti de ras, hotilor! Murdara paine mai mancati. Veti plati, ati fost filmati!”

“A venit o escroacă pe nume Şomâldoc, care pretinde că are o hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă. Nu are minte, a fost trimisă să execute forţat o comandă.”

“Nu pleaca nici liftul cu tine, schiloado. Infractoarea dracului. Vreti sa omorati oameni si vreti sa ne omorati si pe noi. Somaldocii aplica legile stramb. Jos somaldocii, jos mafia somaldoaca. Nenorocito, ce voiai tu sa dai ordine la presa? De ce dai ordine la presa? Nu dai tu presa afara, analfabeto. Mars de aici!”

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor către executorul judecătoresc Paula Şomâldoc.

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

3 Comentarii

  1. si cand te gandesti ca avem cel putin 2 astfel de europarlamentari, sa le zicem… colerici…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.