Film de groază la Auchan

Alo, domnii de la Hollywood! Scenarişti şi regizori ai seriilor Scream, Saw, The Grudge sau a producţiilor Silent Hill, The Eye, The Collector şi aşa mai departe! Am un mesaj foarte important pentru dumneavoastră.

V-am găsit omul! Va ucide fără probleme şi rupe atrii în televizor şi în faţa televizorului. Va omorî fără mănuşi şi fără să lase urme. Va executa extrem de natural. Pentru că o face zilnic.  Tranşează problema în fiecare zi şi ne zâmbeşte emblematic de după umerii traşi. E un actor perfect fără să ştie asta.

Îl găsiţi la Auchan, la raionul de carne. În prima fază, pe un afiş. Dar sunt sigur că veţi da de el dacă faceţi ceva săpături. E omul cu cuţitul. Muhahahahaha!

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

5 Comentarii

    • Eu am observat că nu are o mănușă. sau o avea una ca să-i acopere cârligul de pirat :))

    • Dupa boneta distinctiva probabil Auchan are mai multi patroni. Excelent spirit de observatie..

  1. primul hypermarket care ofera ucigasi , la cel mai bun pret. contractele se vor semna la macelarie.

  2. Am vazut si eu afisul in Auchan. Eu cred ca e facut la misto de cei ce au facut macheta de publicitate. Probabil nu a dat Auchan-ul destui bani si s-au razbunat cu dementu de macelar :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.