Ferrari F12berlinetta

După nişte mulţi ani prin presa auto şi după multe maşini văzute la faţă, la spate şi înăuntru, devii imun. Nu mai simţi lucrurile pe care le simţeai când ai intrat prima dată într-un model compact premium, de exemplu. OK, modelele reuşite sunt modele reuşite, dar efectul Wow, acel ceva care să te facă să rămâi fără respiraţie a trecut de ceva vreme pe lângă mine şi a rămas în spate, lăsând în urmă multe emoţii astăzi virtual inexistente.

Uneori, însă, din când în când, rar, se întâmplă să-ţi simţi inima bătând cu putere pur şi simplu. Şi să simţi din nou că maşinile alea pe care le vezi pe bandă rulantă au suflet, respiră, trăiesc, visează şi te fac să visezi. Pentru că în faţa ta se desfăşoară o simplă imagine. Absolut fantastic. Uneori nu e nevoie să vii cu argumente şi alte cifre pentru a simţi lucruri frumoase. Mai multe imagini aici.

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

8 Comentarii

 1. Nu vreau sa iti stric post-ul dar, sincer, eu nu vad altceva decat un FF fara 2 usi. Iar interiorul asta cu care tot insista Ferrari e atat de lipsit de pasiune…
  Cred ca singurele elemente de admirat la masina asta sunt grila cu aspect clasic si linia ce defineste partea superioara a aripilor spate, per total insa, imi lasa o impresie seaca.
  Nu pot decat sa trag concluzia ca Ferrari se adapteaza noii clientele, specifica secolului 21(șeici si asfaltangi).
  Scuze daca ti-am stricat dispozitia….dar am simtit nevoia sa țip.

 2. @Vali

  Fiecare cu ale lui. De-aia sunt multe maşini pe piaţă. Sunt doar curios însă: care e maşina reuşită de pe şosele pentru tine astăzi?

 3. Cred ca m-ai inchis cu intrebarea asta. :D Se vede ca am de-a face cu un om de media.
  As putea raspunde fortat un Alfa 8C sau un Pagani Zonda…dar chiar m-ai pus pe ganduri.

 4. Este frumoasa, nimic de zis, dar e o masina pe care nu si-o permite oricine si pe care nu o poti folosi zi de zi.E mai mult un moft, dar pentru cine isi permite, de ce nu.De mi-as permite si eu mi-as cumpara una, tot varianta pe rosu, arata o masina sport rosie.

 5. Prea tare felul cum arata, insa Ferrari mi s-a parut mereu a fi o firma doar de fite, chiar daca as fi megabogat as alege audi.

 6. Eu nu sunt deacord cu Sebastian, Ferarri pentru mine defapt inspira sport, inspira putere multa :D designul rupe tot, arata ca un animal fioros! super tare :) nici nu vreau sa-mi imaginez ce senzatie este sa o conduci….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.