Euralis şi Paula se ling

Am susţinut întotdeauna faptul că e potrivit, moral şi estetic, să promovezi exclusiv mărci de care te simţi legat dintr-un punct sau altul de vedere. Nu are legătură cu faptul că foloseşti sau nu produsul vreodată. Adică nu m-aş vedea pe mine promovând sârmă ghimpată sau tampoane, de exemplu. Nu l-aş vedea pe Nicolau promovând vreodată Pepsi (sic!) sau pe Arhi promovând turismul din Ardeal. Nu l-aş vedea pe Hagi promovând o companie care-ţi împrumută bani în stil cămătariat. Nu pot să mi-l imaginez pe Iftimoaie în reclame pentru balsam de rufe, aşa cum nu mi-l pot imagina pe Adrian Copilul Minune în reclame BMW. Normal, nu mi-o pot imagina pe Paula Seling, de exemplu, în reclame la seminţe de rapiţă. Iar vizualul să fie Paula cântând la un pian într-un câmp galben de rapiţă. Chiar nu.

Oh, wait.

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

10 Comentarii

  1. deci eu as promova turismul in ardeal, ca imi plac oamenii de acolo. trolez doar pentru o mica minoritate, care imparte un neuron

  2. pseudo-testimonialele astea sunt complicate. De obicei sunt rezultatul fixatiei pe care vreun director o are cu o anumita persoana publica si brieful suna cam asa: “se da Paula Seling. Alcatuiti un vizual frumos.” Sigur ca Paula ar fi putut sa refuze, dar…

    • – “Hai, măi Paula, facem poza frumoasă, te photoshopăm fain, facem chestie profi, nu aşa”
      – “A, atunci bine. Dă-le dracu’ de seminţe, io să ies bine. Reclamă la vată sticlată nu vreţi să vă fac? Că mai o rochiţă drăguţă…”

  3. Reclama la seminte? Daca-s de floarea soarelui, e perfecta Paula. Doar a cantat cu Salam.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.