Duster în offroad la #daciatweetmeet

Opt bloggeri din România au avut ocazia de a vizita astăzi uzinele Dacia de la Mioveni, locul în care prestează cea mai cunoscută marcă românească. Chiar dacă am fost co-organizator al evenimentului din partea Automarket.ro, m-am simțit ca unul dintre invitați. Asta pentru că – spre rușinea mea – a fost pentru prima dată când am văzut la lucru o parte din cei 15.000 de angajați de la Mioveni. Am mai văzut uzine auto, dar nu pe cea de la noi.

Oricum, a fost o zi plină și obositoare, care a început devreme și s-a încheiat târziu. Dar a fost frumos, iar experiența din uzină și din pădure, atunci când am făcut off-road, a meritat atât drumul făcut până acolo, cât și timpul pe care l-am acordat evenimentului care de fapt n-a fost un eveniment, ci o ieșire plăcută într-un grup restrâns (din cauze legate mai ales de accesul restrictiv acolo) foarte plăcut.

Puteți citi ceva mai mult despre vizita la Dacia (care pe Twitter a curs sub forma hashtag-ului #daciatweetmeet) și la Dan Dragomir și Doru Panaitescu. Vor veni și povești, poze și filme și la Răzvan, Hoinaru, Make, Piticu și la Andra. Până una-alta, o demonstrație de off-road prin baltă marca Dacia Duster. Filmele cu traseul off-road prin pădure vor apărea în mod sigur la Răzvan, a filmat omul cât pentru două documentare.

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

2 Comentarii

  1. Noua mesteri mari, calfe si zidari, si Mircica 10 care-i si intrece. In ce ii intreci, te las pe tine sa deduci.
    Cu ce v-au gresit masinile alea? Daca sunt la test inseamna ca trebuie sa vedeti limita la care se strica?
    Stiu ca vin cam tarziu cu acest comentariu, dar nu ma lasa inima sa raman indiferent. Si mai mult de atat, ma mira indiferenta ta fata de “indemanarea” acestui coleg de breasla, ba chiar se pare ca toti cei de pe acolo se simt foarte bine de cum este chinuita aceasta masina.
    Imagineaza-ti un cal batut de stapan pentru ca nu poate sa traga caruta prin balta. Cam asa este si saracul Duster.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.