Dacă faci creioane, nu înseamnă că știi să scrii

Mă gândesc că aveați întrebări legate de faptul că muncim mult, dar prost. Aș adăuga că degeaba muncești mult, dacă nu reușești să rezolvi lucrurile decât la nivel superficial. Important e să faci bine ce faci.

De exemplu, dacă tot te-ai hotărât să vinzi pe piață creioane, ai face foarte bine să ai grijă ce dracu’ scrii pe ambalaj. Știi, n-o să cumpăr niciodată de la tine dacă nu ești în stare să scrii corect nici măcar numele produsului tău.

P.S. Întotdeauna m-am gândit că numele corect trebuie să fi fost Cocoa-Cola. Produsul e prea negru, iar Coca e prea albă…

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

5 Comentarii

  1. Eh, ăia care fac creioanele-s de vină. Parcă-i văd, într-un exces de fericire megalomană tipic românească:

    “Da, moșule, ăsta e ambalajul perfect. Simplu, frumos. Tot ce trebuie. Foarte tari ăștia care fac ambalajele!” (și aici intră episodul cu ștersul mucilor cu mâneca).

    Nu cred că vreun producător al lumii nu se uită pe ambalaje înainte să le dea ok-ul. Iar dacă au văzut și le-au dat ok-ul în halul ăsta, sunt mai cretini decât dacă n-au văzut.

  2. Da, dar daca ambalajul e facut in provincia Yuan si creioanele de contrabanda sunt facute in provincia Dauban ?! ca astia au dialecte diferite…. :)

    • Apropo. “Triunghiular” scrie foarte corect. Se pare că oamenii au probleme doar când dau de grupuri de trei vocale consecutive.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.