Cum să faci bani din blog şi din Românii au talent

Salut. Ai un minut şi 100 de milioane de lei libere? Mergi în prima agenţie Stanleybet, scoate-i şi spune-le ălora că vrei să-i pui pe Ianău. Marţi scoţi 250 de milioane de lei. Sau, dacă vrei, poţi să-i spui fetei de la ghişeu că îi pui pe Valentin Luca şi, dacă omului îi iese vodka amestecată cu suc de roşii iar Andrei îi place, ai şanse să scoţi a doua zi un miliard. Evident, dacă simţi că gimnastica la bară are şanse să revină sport olimpic peste câţiva ani, cota pentru Medea e 15, ceea ce înseamnă că scoţi un miliard jumate cu doar 100 de milioane pariate. Sau, dacă fetele care se îmbracă în latex scot graurul din diafragmă, te-ai făcut cu 800 de milioane de lei.

Oricum ar fi, nu uita că din acest blog ai făcut banii. Baftă.

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

6 Comentarii

  • A, evident. Dar ăia nu fac bani din blog :))))

 1. Ma tu pui la pariuri. te-am prins. Ia zi, cine castiga astazi, Steaua sau Brasov?

  Oricum, mai nou o sa se parieze pe orice, inspre incolo e tendinta…

 2. daca vrei cu adevarat sa scoti bani, baga cateva sute de mii de euro, si poti scoate peste 1 milion!!!
  pariezi pe cel mai slab, investesti in voturi cateva sute de mii de euro, si scoti de 28 de ori suma!!

  nu e nevoie de mai mult de 100.000 voturi sa castige, la dansez pentru tine erau sub 50.000 de voturi per total intr-un duel (vezi pe net duelul lui grigore cu botezatu, a castigat cu vreo 19000 voturi).

  Si atunci poti spune ca intr-adevar, ai scos bani!!

 3. O modalitate buna de a face bani din blog e sa alegi o tema bine cunoscuta tuturor. Eu ma gandesc sa creez un blog pe tema pariuri live. Cred ca va fi ceva folositor pentru multi, din cate stiu multi la noi adora pariurile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.