Copiii-vedetă au vreo calitate?

Cum o fi să te fi născut în 1993 și să prinzi un contract de 250.000 de dolari pe episod? Bine, nici ăla care s-a născut în 1998 și câștigă 15.000 de dolari pe episod nu-i chiar de aruncat la gunoi.

De ce norocul trebuie să facă diferența între bogați și săraci chiar și aici? Că doar nu-mi spuneți că tipul ăla de 11 ani este cel mai mare actor de vârsta aia din SUA, de exemplu. Sau că e actor în general. E un copil care a avut noroc sau a fost pus de părinți într-o situație pe care el nici măcar n-o conștientizează. Uitați-vă la Macaulay Caulkin, omul care de pe culmile afirmării a ajuns prieten bun cu Xanax, Diazepam și Marijuana și e acum celebru prin faptul că a participat la înmormântarea lui Michael Jackson. Apropo, tipul are 30 de ani. Poate că Pro TV citește asta și ne scutește de încă un Crăciun cu un film de pe vremea în care Iliescu era încă viu.

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

3 Comentarii

  1. Culkin e demult expirat. dar, dincolo de asta, există destui copii-actori talentați, oricum am lua-o. de pildă puștoaica din Atonement, Saoirse Ronan, sau puștiul din The sixth sense.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.