Concert umanitar Taxi & friends pentru Selena

Unii ar da bani să-i vadă live pe Taxi, Florin Chilian şi Mihai Mărgineanu. Noi vom da bani pentru a o vedea în continuare cu zâmbetul pe buze pe Selena. Iar artiştii care vor concerta vor fi bonus.

Dan Teodorescu a spus “da” imediat, nici măcar n-a fost nevoie de explicaţii. Chilian şi Mărgineanu au spus şi ei la fel. Pentru că un caz precum este cel al Selenei este simplu: această fată are nevoie de noi pentru că a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică. Iar pentru a continua să ne zâmbească are nevoie de 150.000 de euro, suma necesară unui transplant la o clinică din străinătate.  Detaliile despre ceea ce înseamnă boala Selenei şi despre ceea ce putem face pentru ea se regăsesc AICI.

Concertul umanitar Taxi & Friends va avea loc la Hard Rock Cafe vineri, 8 aprilie 2011, de la ora 21:00. Preţul unui bilet este de 50 de lei, iar în incinta localului bucureştean vor exista, de asemenea, alte urne de donaţii. Evident, întreaga sumă va merge către Selena. Concertul este susţinut de Europa FM şi de Hard Rock Cafe, dar şi – sunt sigur – de întreaga comunitate Social Media din România.

Pentru cei care nu pot ajunge la Bucureşti în ziua concertului, dar vor să contribuie la suma necesară pentru a o ajuta pe Selena:

 

 • Poti suna din reteaua Romtelecom in perioada 4 martie 2011 – 3 iunie 2011:

0900 900 342 – 5 euro/apel
0900 900 340 – 2 euro/apel

Numere apelabile doar din reteaua Romtelecom

 • Poti depune numerar sau face ordin de plata in urmatoare conturi:

RON: RO43RNCB0064061982940001
EURO: RO16RNCB0064061982940002
Titular: VLAD MIRCEA ADRIAN, BCR – sucursala BERCENI
CNP: 1710106443067
Cod SWIFT: RNCB RO BU

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

5 Comentarii

 1. Buna Mircea,
  Azi am donat 100 lei in contul Selenei.
  Sper sa reusim impreuna sa salvam (inca) un copil!
  Dumnezeu sa-i dea sanatate!
  Spor in toate!

  • Mulţumesc, Cristina. În numele Selenei.

 2. Mi-aş dori tare mult să particip la concert, dar în ziua aceea voi fi plecată la Focşani. Cu toate astea, voi scrie pe blog despre cazul ei şi voi face o donaţie după cum îmi permite buzunarul. Regret că nu pot face mai multe. :(

 3. Foarte frumos şi cred că merită promovat cât mai mult acest eveniment. Copilul acesta poate avea o altă viaţă cu ajutorul nostru !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.