Dovada că Elena Udrea e bărbat

Am descoperit un lucru ținut secret până acum. Elena Udrea nu e femeie. Întrebată ce ar face în locul unei mame puse acum în situația de a alege între concediu maternal de unul sau doi ani în condițiile în care concediul de doi ani este plătit în scârbă, Udrea a răspuns așa:

“Probabil, aş alege să mă întorc după un an la muncă”

Eu sunt bărbat. La întrebarea “dacă ai fi femeie, ce ai alege?”, răspunsul meu ar fost identic cu cel al Elenei Udrea. La condițional optativ. Ceea ce înseamnă fie că eu sunt Elena Udrea, fie că Udrea e cel puțin bărbat, pentru că o femeie în situația doamnei Ministru ar fi spus, evident, “Probabil, voi alege (…)”. Iar cum eu nu sunt Elena Udrea, rămâne o singură variantă.

Nu înțeleg cum naiba nu s-au prins ziarele până acum. Totuși, să te cheme în continuare Udrea, deși soțul tău se numește Cocoș, e un semn clar de disimulare. Era evident că, dacă ar fi chemat-o Cocoș, nu avea cum să fie femeie. Nu?

foto via

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.