Câte uşi are un coupe?

Recenta modă a aşa-numitelor “coupé-uri cu patru uşi” (vezi Mercedes CLS, Porsche Panamera, Audi A7 sau Passat CC) i-a dat peste cap pe cei de la Audi, care nu mai ştiu câte uşi are un coupé veritabil. Cum e Audi A5 Coupé. Pe configuratorul modelului care tocmai a primit un binemeritat facelift ni se spune că modelul are ba două, ba patru uşi. Aşadar, luăm aer în piept, respirăm şi ne calmăm. Avem aşa:

Audi A4 sedan – întotdeauna patru uşi

Audi A5 Coupé – întotdeauna două uşi

Audi A5 Sportback – întotdeauna cinci uşi (că are hayon)

Uf! Ce greu a fost!…

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

2 Comentarii

  1. Chestiile astea sunt pentru cunoscatori nu pentru cocalarii care le cumpara (in general, nu am nimic cu omu’ care o cumpara din pasiune)

    Case closed

    • Ştii cum e, Cătălin? Şi vinul, brânzeturile şi untul fine sunt pentru cunoscători. Dar nu-i rău ca românu’ să ştie mai multe despre ele înainte să le mănânce cu pâine de un leu de la chioşc :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.