Astă seară cântăm în familie

Vineri, 22 iulie, la ora 20 fix, la Terasa A’live, lângă fostul magazin Eva (zona Piaţa Romană). Se întâmplă lucruri frumoase încă o dată. Acoustic Bloggers (sau #acousticbloggers pentru cei familiarizaţi cu Twitter) revine într-o nouă formulă, cu vreo 23 de piese de toate tipurile cântate de unii cu care v-aţi obişnuit să-i vedeţi doar scriind. Şi pentru ca unii zic că există viaţă după moarte, eu spun că trebuie să avem încredere că există voce după litere.

Întreaga listă de piese este disponibilă pe blogul lui Make. Mă vedeţi şi pe mine infiltrat pe acolo (în duet cu Andra, deşi sunt sigur că ei i-ar fi plăcut cu Freddie, da’ sunt sigur că omul ne priveşte de unde e acum), aşa că dacă vreţi să râdem cu clăbuci şi să cântăm cât de bine putem vă aştept la locul faptei.

A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.