Un meci disputat în nocturnă, după ce lumea a lăsat birourile și s-a întors acasă, este cel mai bun lucru care se poate întâmpla într-o casă din România. Iar dacă în meci intră trei echipe a câte cinci membri pe același teren, vorbim deja de minifotbal și de toate avantajele care vin din asta.
În principiu, meciul de azi a fost simplu pentru spectatori, pentru că cei 15 jucători nu au știut cum vor fi împărțiți în echipe. Jucătorii au făcut parte dintr-un lot foarte proaspăt de tip baghetă , fiecare fiind desprins acasă și uns cu toate alifiile inventate în domeniului uleiului de măsline extravirgin înainte de a fi pus pe tavă și aruncat în focul luptei din cuptor pentru câteva minute.
Până la încălzirea jucătorilor, patronul a negociat cu companiile de echipament culorile și substanța echipamentelor. În lipsa tomatelor, pe care patroana le urăște și pe care le vom vedea extrem de rar în meciurile din această ligă, patronul a comandat trei echipamente distincte, toate având la bază cașcaval ras cumpărat de la același magazin al ciobanilor din Sibiu: ciuperci, bacon cu ceapă și ardei asezonat cu bacon și ceapă.
După ce jucătorii s-au întors de la scurta încălzire, și-au primit echipamentele distincte, intrând câte cinci din nou la cuptor. A ieșit un meci pe care spectatorii nu l-au văzut, extrem de fierbinte și de aprig disputat, dar în care câștigătorii au fost tot membrii publicului, pentru că și-au dorit mai mult victoria.
A jucat fotbal 12 ani doar pentru a avea pe ce să dea vina ulterior pentru că s-a îngrășat. Acum joacă tenis la nivelul tălpii de șlap. Mare fan al tuturor echipelor defuncte din România, deci mizați pe el pentru o analiză obiectivă, pentru că practic nu are ce să mai piardă. În cealaltă viață e jurnalist auto și-i stresează pe toți obligându-i să-și lege centurile de siguranță.